vittu mä oon ruma

 

Sipuli riippuvalaisin

197,00 €


Lyrics mun exän perse on ruma läski iso suuri songs about

Koska jos oot ruma, etkä kuuma, täl paatil sun paikkas on ruuma. Meri tai Saimaa, täl paatil bailataan, eikä aikaakaan, kun saadaan taas. Olla ihan kunnolla katollaan, mut mikä voiskaan olla hauskempaa . Vaihdetaan maisemaa ja seilataan satamasta ulapan kautta satamaan. Ja sitä kotiinpaluuta katellaan vaik sit ens viikolla uudestaan . Mä oon veneellä. Oot väärässä, jos sä oot maisVittu mä oon pilvessä ~Meme~ - YouTube

F-f-f Lyrics: I dont know your name, but I know youre a star / I am attracted to your fame and believe me I go far / Ekakski sori ku oon näin ruma, mut anna mun ees yrittää / Ni ainaki Yor saaei vittu mä kusin lavuarii n ;D - YouTube

vittu mä oon ruma

VITTU MÄ ITKEN. OON RUMA ENKÄ OSAA MITÄÄN. VITTU MIKS MUN PITI SYNTYÄ?!?! VITUTTAA OLLA NIIN HELVETIN RUMA. OIKEESTI. Oon ihan älykäs, aika hauska (moni nauraa mun jutuille) ja olipas yks poju jolla oli aika samat maut asioiden suhteen, tykkäs samoist leffoist, sarjoist ym. MUTTA, koska en oo mikään missi eipä tää tyyppi monien munbutterflys first flight: kun pää sanoo oot vitun läski

vittu mä oon ruma

masennun pahemmin samaa tahtii kun paino nousee. oon normaali. normaali painonen. hyi vittu oon ruma ja läski. haluan vaan kuolla. odotan vaan et kuolisin. joku kysy miten itteensä voi vihata? helposti vastasin. tahdon vaan rakastaa ja tulla rakastetuksi. rakastankin mutta ilman vastarakkautta . se on paskaa. kestäisin tän jos oisin ees laiha. vittu . ps i love you! iRuma - 100 shottia Lyrics | Musixmatch

Voi vittu • IRC-Galleria vittu mä oon ruma Oikeesti tänää oli vaa sellane fiilis että vittu mä niin teen itsarin viel en oo ruma, oon nätti. eiköhän joka ihmisellä oo joskus jossakinLyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

Create your own images with the Teemu Bimberg meme generator.Spekti - Räikkösluokan jahti sanat lyrics

vittu mä oon ruma

Vittu mä oon kova jäbä heei mu pitää sanoo tää mä oon nii vaalee ettei mun kasvoja nää ku pistää valot pääl’ Nii ruma ettei ketään … 53.39 %: Perkele saatana jumalauta vittu Suomipoppia …! Perkele saatana jumalauta vittu! Helvetin perkele jumalauta saatana! Perkele helvetti vittu saatana! Kuin eilen nenän alla, istun kapakassa Ja kappas vain taas ollaan humalassavittu mä oon ruma - cmv2017.nl

Vittu mä oon kännissä Ei vittu mä oon siis meinaan ihan tukka täynnä.Vituttaa niin ankarasti | sivu 1855 | Pakkotoisto.com

Lyrics mun exän perse on ruma läski iso suuri, all the songs with mun exän perse on ruma läski iso suuri lyrics or containing mun exän perse on ruma läski iso suuri in the title songs about mun exän perse on ruma läski iso suuri. Exän Perse - AltisVittu, Oot Ruma Lyrics - Klamydia - lyricsbox.com

vittu mä oon ruma

Note: Only personal attacks are removed, otherwise if its just content you find offensive, you are free to browse other websites. The textual content of this image is harassing me or someone I know The visual content of this image is harassing me or someone I know Both the textual and visualoon ruma, ihan oikeesti | Demi

vittu mä oon ruma

Silti oot niin kuuma, On sulla naama lepakon, Mutta silti saan erektion, On sulla korvat elefantin, Ja helvetin pahalle haiseva emätin, Sä oot niin ruma,Suomi ja englanti sanat lyrics - Negatiiviset Nuoret

olen niin pieni kun kaikki on niin suurta, Ruma on kaunista ja kauneus on silmissä, Liika on liikaa, mut vähän on tylsää, On elämä helppoo kun kaiken voi ostaa Ja mullahan on kaikki mitä tarvin Virtuaali rakkaus ja lauantai on drive-in pidätän hengitystä päästäkseni sinne, pidätän hengitystä, vittu mä oon sekaisin jee jee jee jee jee Miksi kaikki on niinvittu mä oon ruma - Teemu Bimberg | Meme Generator

haluun tietää onks tää kaikki niinkun sä väität. Ollaan molemmat outoi, mut ei tuomita toisii. Kiinassa ne syö koirii, mut siel se vaan on niin. Kaikki joudutaan helvettiin, mut me kiivetään takas. Ne voi koittaa repii meitä mut ei ne mitenkään maha. Sun kanssa maailman katolla kun kaupunki palaa . Nauramassa paskasesti sekä sylkemäs alas . Sä tarviit hoitoo, tarviinRockin Da North – F-f-f Lyrics | Genius Lyrics

Okei Ruma Hei girl sä näytät hyvältä. Sanoin samalla kun suutelin sun kaulaa. Mennään respan kautta, mut noi tunteet saa jäädä siihen aulaan. Mhh, mä oon reissumies ja sä tiedät et matkaan ja naulaan. Mut oon tyytyväinen näin. Turha pakkaa sekoittaa. Ei tunteita. Ei kolhuja. EiOlavi Uusivirta - Irrallaan Lyrics | LetsSingIt Lyrics

mä oon ruma. oikeesti. mä oon semilyhyt ja *pyöree* ja mulla on tikkujalat, vitulliset jenkkakahvat ja hipdipit eli mun perseen leveys on oikeesti pienempi ku lantion, mulla on myös selkäläskimakkarat ja niska/selkä asento outo joten oon aivan vitun järkyttävän näkönen takaa. mulla on mahaa ja mulla ei todellakaan oo kapeeta
Tuomas mini riippuvalaisin